Söndagskrönika: Våra liv som dhimmis

Av Julia Caesar

http://snaphanen.dk/2016/03/13/sondagskronika-vaara-liv-som-dhimmis/

Sverige 2016: Badhus, motionsspår, bibliotek, gator och torg är redan förlorade områden. Åtminstone för kvinnor. Kvinnor, barn och gamla tvingas ta de första smällarna när landet fylls med hundratusentals unga män från världens mest dysfunktionella och våldspräglade länder. Män som i många fall är demokratiska analfabeter – de kommer från länder som aldrig har haft demokrati. Män som ser kvinnor som objekt att göra vad de vill med.

Skam skam, hundrafalt skam över dem som obekymrat offrar samhällets allra svagaste för att genomtrumfa en politik ägnad att avskaffa Sverige och Sveriges befolkning. Framtiden kommer att döma dem så hårt att de kallsvettas vid blotta tanken på alla gånger de sa “utmaningar”.

Leende betraktar vi vårt lands undergång

För varje år har Sveriges befolkning tvingats gradvis ställa om sig till att vårt land inte längre är det trygga land som var vårt för bara några decennier sedan. Nu går det fort. Med artiga, om än en aning ansträngda leenden betraktar vi vårt lands undergång. För att inte väcka uppmärksamhet eller bli utstötta ur den sociala flocken håller vi hellre masken och försöker förneka det vi ser och upplever.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s