Inizio – Jimmy Åkesson har mest förtroende hos väljarna

Bästa citatet:
DN placerar dock M-ledaren Anna Kinberg Batra i toppen och Jimmie Åkesson nära botten. DN hävdar att Åkesson åtnjuter ”ett lågt förtroende”.

 

Citat från : http://www.friatider.se/nu-ar-jimmie-mest-av-alla-partiledare

”Nu har väljarna mest förtroende för Jimmie

Publicerad 2 juli 2016 kl 19.59
Av Mattias Albinsson

POLITIK. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson hamnar i toppen och MP:s språkrör Gustav Fridolin i botten i en förtroendemätning från Aftonbladet/Inizio. ”

” Hela 30 procent av de tillfrågade säger att de har stort eller mycket stort förtroende för SD-ledaren. Åkesson delar förstaplatsen med statsminister Stefan Löfven (S) och M-ledaren Anna Kinberg Batra. Det är ett rejält bottenbetyg för de båda partiledarna eftersom statsministern respektive oppositionsledaren i normala fall åtnjuter ett betydligt högre förtroende hos väljarna än övriga partiledare.

Fridolin hamnar i botten av förtroendeligan – endast 15 procent av väljarna har förtroende för honom. Åkesson och Fridolin gör sällskap i den så kallade bottenligan – de partiledare som de tillfrågade säger att de inte har något förtroende för alls. 55 respektive 54 procent av väljarna säger att de inte har något förtroende för SD-ledaren respektive MP-språkröret.”

DN placerar jimmy lågt MSM

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s