”Två av tre våldtäkter kunde ha undvikits med en annan invandringspolitik”

” VÅLDTÄKTSSTATISTIK Den borgerliga debattören, civilingenjören och forskaren Fredric Morenius har räknat ut att Sveriges kvinnor idag drabbas av tre gånger så många våldtäkter än vad som skulle ha varit fallet om vi inte haft den omfattande utomvästliga massinvandringen.

Morenius uträkning bygger i huvudsak på tillgänglig svensk statistik. I de fall där SCB av politiska skäl valt att mörklägga fakta har Morenius i stället extrapolerat siffror från vårt grannland Danmark.

Morenius har i en tidigare artikel visat att det i Danmark är åtta gånger vanligare att en person med utomvästlig bakgrund gör sig skyldig till och döms för våldtäkt jämfört med etniska danskar och andra västerlänningar i landet. I den nya artikeln försöker Morenius utröna hur det förhåller sig här i Sverige.

I brist på svensk differentiering av invandringen utgår Morenius ifrån att Sverige har samma andel utomvästliga invandrare som Danmark, 62,2%. Det rimliga antagandet ger att det i Sverige bor cirka 1,67 miljoner personer med utomvästlig bakgrund i åldrarna 14-79 år och cirka 6,5 miljoner människor med svensk eller annan västlig bakgrund i samma åldersspann.”

Två av tre våldtäkter kunde ha undvik_ - http___avpixlat.info_2016_06_25_tv

”  Morenius påpekar att hans beräkningar, till följd av SCB:s bristande redovisning bygger på vissa antaganden men att det ändå är rimligt att anta att resultatet ligger mycket nära verkligheten. Morenius betonar också att han överlåter till andra att försöka förklara orsakerna till utomvästliga invandrares höga överrepresentation som gärningspersoner till våldtäkt. Han vill bara visa hur stor andel av våldtäkterna i Sverige som begås av personer i olika grupper och hur mycket färre våldtäkter som sannolikt hade begåtts här om Sverige haft en annan invandringspolitik.

Morenius siffror inkluderar såvitt Avpixlat erfar alla typer av våldtäkter. När det gäller överfalls- och gruppvåldtäkter är det välkänt att överrepresentationen för gruppen utomvästliga invandrare är ännu mycket högre än för våldtäkter i allmänhet. Om Sverige med en annan invandringspolitik sluppit 2 av 3 våldtäkter generellt kanske vi sluppit 4 av 5 eller 8 av 10 överfalls- och gruppvåldtäkter.”

Mats Dagerlind

Källa: http://avpixlat.info/2016/06/25/tva-av-tre-valdtakter-kunde-ha-undvikits-med-en-annan-invandringspolitik/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s