TINO:”En akut nödknapp ska se till att Migrationsverkets personal

Tino på Facebook :

” Teknikens Värld: ”En akut nödknapp ska se till att Migrationsverkets personal, om de befinner sig under hot vid ett flyktingboende, inte behöver blåsa i bilarnas alkolås och därmed ha möjlighet att fly fältet snabbare…På grund av de många hotfulla situationer som uppstår på flyktingboenden runt om i landet tvingas Migrationsverket installera en akut nödknapp i samtliga bilar och bussar. Ett tryck på knappen och alkolåsets funktion kringgås för att personalen snabbt ska ha möjlighet att fly undan hoten”

I veckan inträffade det femte misstänkta mordet på asylboenden i år, en våldsnivå drygt tio gånger övriga samhället. Asylindustrin själva försäkrar att våldet bara är myter:

”Kaos på asylboenden? Nej, det stämmer inte. Den svartmålning som pågår av asylboenden i Sverige är oftast baserad på antaganden, generaliseringar och missuppfattningar, skriver Karin Welin, ordförande Almega Asylboendeföretagen….Almega Asylboendeföretagen vill därför uppmana till en dialog mellan oss och övriga samhället. Det är viktigt att vi ser människor som bor på asylboenden som grannar och inte som hot”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s