Shariapoliser, Erdoganburgare och fler massvåldtäkter

Under en utredning kring sexövergreppen i Köln på nyårsafton, avslöjade en poliskommissarie vid Kölnpolisen att han beordrats att ta bort ordet ”våldtäkt” ur en intern polisrapport om överfallen. Federala myndigheten för migration och flyktingar uppger

  • att man kommer att behandla över en miljon asylansökningar under 2016.
  • Tusentals kristna på tyska asylboenden förföljs av muslimer, ibland till och med av boendenas egna säkerhetsvakter. – Open Doors tyska avdelning.
  • ”Tysk säkerhetstjänst har indikationer på att medlemmar av och supportrar till terrororganisationer smugglas in med flyktingströmmarna på ett målmedvetet och välorganiserat sätt, i syfte att utföra attacker i Tyskland.” – Tyska federala polisen.
  • Muhterem Aras valdes in som första kvinnliga muslimska talman i delstatsparlamentet i Baden-Württemberg. Aras har förespråkat rösträtt i lokala val för migranter utan tyskt medborgarskap.
  • En 26-årig migrant från Afghanistan dömdes till två och ett halvt års fängelse för våldtäkt på den kvinna som gett honom husrum i sitt hem i Köln, kontakten förmedlades av webbsajten ”Refugees Welcome”.

Källa: Shariapoliser, Erdoganburgare och fler massvåldtäkter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s