Det svenska etablissemangets misslyckande

Ett stort hot mot Sveriges säkerhet idag är etablissemangets medier. De förminskar migrationskrisen med löjliga argument. När migrationsflödet till Sverige var som starkast under december 2015 så skrev Fredrik Virtanen, ledarskribent för Sveriges största..

”En annan av Aftonbladets ledarskribenter, Linnea Swedenmark , skriver om byn Norråker i Jämtland. Norråker är enligt Swedenmark ett exempel på hur nyanlända invandrare ser till att konsumtionen på landsbygden ökar.

Vad Swedenmark inte nämner är att i Jämtlands största stad, Östersund, har många kvinnor blivit överfallna av män som ”pratar svenska med brytning”. Polisen har varnat kvinnor att inte gå ut ensamma. Swedenmark har rätt i att mataffären i Norråker ”säljer tre gånger så många ägg”, men kvinnorna i Jämtland känner sig mindre trygga i det offentliga rummet.

I tidningen Café, skrev journalisten Andrev Walden i december 2015 att ”ingen nation har gått under av för mycket godhet”. Illustrationerna i hans artikel jämför Sveriges nya åtgärder för att skapa en mer restriktiv invandringspolitik, med Förintelsen av judarna under Andra världskriget.

När migrationskrisen uppmärksammades förra året så beräknade komikern Henrik Schyffert på Facebook att det kostar varje svensk ”två quattro stagionis, en stor Fanta och ett Netflix-abonnemang att rädda livet på 80 000 människor i år”.

Hans Facebook-inlägg hyllades av alla stora medier i Sverige. Medierna var uppenbarligen ute efter en komiker som kunde räkna invandringens kostnader i antal pizzor och läsk, för att sedan komma på en lösning för Sveriges migrationskris.

Sedan Schyffert gjorde sitt uttalande så har det varit svårt att hitta de fantastiska pizzorna som skulle finansiera massiv tillströmning av migranter till Sverige, och Sverige har fått låna pengar för att finansiera migrationskrisen.”

Källa: Det svenska etablissemangets misslyckande

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s