Här har chefen för boendet sex med flyktingpojkar – ”hotade att få oss utvisade”

Jag har namnet på damen som ”tvingade” dom ha sex . Skicka ett Email, så får du namnet.

 

Film med pojkarna , som berättar hur det gick till.

Omid och Tariq kom till Sverige i slutet av november förra året. Bakom sig hade de en lång, svår och komplicerad färd genom Europa, när de flydde från sina hem i Afghanistan.

De uppmanades av sina familjer att lämna allt för att skaffa sig en framtid i ett annat land.

Långa sträckor gick de till fots, en del av färden gick över vatten i en flotte som de själva fick blåsa upp och där 60 personer samsades om utrymmet – och de överlevde. Sista sträckan in i Sverige gick via Öresundsbron och med tåg.

– Varje dag blev människor dödade i kriget. Åk. Du måste åka. Du är ung. Åk och skaffa dig en framtid. Så sa de i våra familjer, berättar Omid och Tariq.

Vistelsen i Sverige blev inte riktigt som pojkarna hade hoppats. De placerades på ett hem i Mellansverige. Hemmet drevs av samma kvinna som de nu menar hotat dem till sex. Myndigheterna stängde hemmet efter tillsyn då företaget inte hade de tillstånd som krävs.

Efter det skedde det som pojkarna berättar är ofrivilliga samlag. Dessa samlag ska ha föregåtts av både löften och hot. Löften om bland annat kläder och hygienartiklar. Hot om att kvinnan skulle vända sig till Migrationsverket om de inte gjorde henne till viljes.

– Hon sa att ‘om ni inte har sex med mig ringer jag Migrationsverket så att de utvisar er’. Och ‘jag ska förstöra ert ärende och utvisa er’.

Kvinnan uppges även ha bjudit de minderåriga pojkarna på alkohol.

– Hon sa att man får ha samlag med vem som helst, att det här är ett fritt land och det var sprit på bordet också. Hon sa att ‘det är bra om man dricker sprit innan sex. Det gillar jag’. Men jag lyssnade inte på henne, jag gillar inte att dricka men hon försökte tvinga oss. Men jag gjorde det inte, säger en av pojkarna.

Samlagen har enligt pojkarna ägt rum både på hotell i en av Sveriges större städer – och i den kvinnliga chefens eget hem i Sörmland.

Hur många gånger har detta skett?

– Mellan fyra och fem gånger, säger de.

Här har chefen för boendet sex med

http://ekuriren.se/nyheter/sormland/1.4141846-har-har-chefen-for-boendet-sex-med-flyktingpojkar-hotade-att-fa-oss-utvisade-

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s