”Journalister i storbråk om stökiga ungdomsgäng och sönderslagna bibliotek

Detta händer allt oftare med MSM media och kommunistiska journalister, som har en skadligt stor makt i vårt land.

Källa : http://www.friatider.se/journalister-i-storbrak-om-stokiga-ungdomsgang-och-sonderslagna-bibliotek

MEDIA. Det har blåst upp till en infekterad konflikt mellan Paulina Neuding, krönikör på Svenska Dagbladet och tidigare chefredaktör för numera nedlagda Neo, och journalister och debattörer längre ut på den politiska vänsterkanten.

Anledningen är att Neuding i ett antal artiklar tagit upp problematiken med våldsamma och hotfulla gäng på bibliotek i Sverige. Hon har bland annat tagit del av över 500 händelserapporter från bibliotekspersonal i Stockholm skrivna de senaste åren.

I en av rapporterna står det om hur en kvinnlig vikarie misshandlades när hon försökte ingripa mot ett gäng som stal pengar. I en annan står det att en ”aggressiv man kom in och hotade en kvinnlig biblioteksbesökare. Han hotade henne verbalt, spottade och kastade böcker mot henne”.

Tidigare i år misshandlades dessutom en bibliotekarie på ett bibliotek i Jönköping så illa att hon fick föras med ambulans till sjukhus. Och det finns dussintals liknande fall av våld på bibliotek runt om i Sverige de senaste åren samt hundratals som handlar om hotfulla situationer.

En av dem som gått till attack mot Neuding är Aftonbladets sverigeiranske chefredaktör för sociala medier Ehsan Fadakar som anklagat henne för rasism, en annan tidningen Arbetets kulturredaktör Jonna Sima som hävdar att Neuding använder ”uppenbart påhittad fakta för att driva teser”.

Sima, och hennes kollega Sandra Lund, tycks också reagera på att Neuding skriver om bibliotek i ”utanförskapsområden” eftersom hon då indirekt pekar ut invandrare som de som skapar problemen.

Journalister i storbråk om stökiga un_ - http___www.friatider.se_journalist

Konflikten mellan journalisterna har rasat i såväl sociala medier som i tidningarna Arbetet, Svenska Dagbladet och i den LO-ägda branschtidningenJournalisten. Tidningen Arbetets kritik verkar i huvudsak gå ut på att de som bråkar inte alla gånger är ungdomar utan att även vuxna människor skapar bråk.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s